5 Ağustos 2008 Salı

Martha Steward


Dünyanın en büyük megolomanı. Nasıl "knowledge" tır bu. İnsan herşeyi bilir mi ya. Öv babam öv kendini. Yok bu annesinin köpeğimiş, yok kızı şapkadan çanta yapıyomuş, yok bilmem nerdeki evinde beş tane yardımcısı varmış gibi muhabbetler de cabası.

e2 kanalının sitesinden alınmış Martha Steward Show tanıtımyla da beyinleri iyice sulandıralım:"Gündüz programlarının kraliçesi Martha Stewart yepyeni şovuyla bundan böyle e2 ekranlarında olacak. Martha'yla sabahlarınız çok daha neşeli, hayatınızsa çok daha kolay geçecek." brawooo yani ne diyelim; sabahları daha neşeli, hayatımız daha kolay artık. Sanırım ben Esra Ceyhan'ı istiyorum, ohaaa!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Esra Ceyhan evli!?

delardino dedi ki...

İşte türkçe böyle esnek bi'dil. İstediğin yere çekersin. Hadi istediğin yere çektin o zamanda esra ceyhan mı martha mı diye ciddi bi' paradoksun içinde bulursun kendini. Kurtuluş mu? Esra Ceyhan'ı seyretmek istiyorum EDIT i.Bi' rahatlama geldi.

Adsız dedi ki...

esra ceyhan hanımın da becerileri var ise neden yapmasın ki ayrıca atv kanalında bu showa benzer bir program yapıldı. birde bizim derya baykal gibi bir yeteneğimiz var zaten...